O nás
Vitajte v pizzerii Pizza&Burger Geronimo, kde sa skutočná talianska tradícia stretáva s vášňou pre vynikajúcu kvalitu. Našou misiou je priniesť vám autentickú taliansku Neapolitana pizzu, ktorá vás dostane svojou vôňou, chuťou a šťavnatosťou. Náš tím tvoria skúsení pizza inštruktori, ktorí majú bohaté skúsenosti s prípravou pravej talianskej pizzy. Každý deň sa s láskou staráme o prípravu čerstvých ciest, ktoré sa potom ručne formujú do charakteristickej vysokého okraja, ktorý je známkou skutočnej Neapolitany.
Ahojte! Dovoľte, aby som sa Vám predstavil.
Moje meno je Martin Sviba,
mám 42 rokov a pochádzam z malého mesta Hlohovec. Posledných 19 rokov žijem v Anglicku a tu sa to všetko aj začalo. Hľadal som, spôsob ako si vyplniť voľný čas a ako zabiť nudu. Keďže som mäsožravec a baví ma varenie, tak som skúsil BBQ, čo je mimochodom v UK dosť populárne. Po niekoľkých pokusoch som dospel ktomu, že potrebujem údiareň. Tak sme sa s bratom pustili do výroby mojej prvej údiarne. Pokus dopadol na výbornú a hneď som skúšal nové veci. Samozrejme udiaren mi už nestačila, tak som si kúpil svoju prvú profesionálnu BBQ údiaren a hneď sa začalo dariť. Trúfol so si aj na svoje prvé preteky v BBQ a výsledok ma potešil. Pretekov pribúdalo a samozrejme začali pribúdať aj ocenenia a umiestnenia na predných miestach. Stal som sa Brand Ambasádorom pre Monolith Bbq pre Anglicko a v súčasnej dobe už aj pre Slovensko.
K pretekom patrila aj voľná súťaž, kde som sa rozhodol že spravím pizzu. A tu to všetko začalo naberať na obrátkach. Pizza sa mi tak zapáčila, že som sa jej začal venovať čoraz častejšie a častejšie, až som pri nej zostal dodnes. Začal som experimentovať, skúšať a upravovať recepty na pizza cesto. Mojej partnerke chutila čoraz viac a viac, tak som skúsil osloviť a ponúknuť aj známych a susedov a dostal som pochvalu, čo má nakoplo ešte viac k tomu, aby som sa začal zdokonaľovať. Poviem Vám, bolo to minimálne 100 kíl cesta, ktoré skončili v odpade. No ale snaha a výdrž sa oplatila. Zúčastnil som sa na amatérskych pizza pretekoch v Anglicku, kde som sa umiestnil na spoločnom 3.mieste zo 198 pizza kuchárov. A tu začína moja ďalšia etapa života, kde mi začali ponúkať spoluprácu známe firmy v oblasti BBQ a Pizze.
Začal som točiť krátke videa pre tieto firmy, kde som propagujem ich produkty. Začal som používať originál Taliansku múku, a stál som sa Brand Ambasádarom pre Anglickú firmu Salvo1968ltd.,kde reprezentujem talianskú múku Molino Dallagiovanna. Mal som tú česť sa zúčastniť pizza kurzu u niekoľkonásobneho majstra sveta v pizze Marca Fusa. Začal som sa zúčastňovať rôznych food festivaloch, kde som robieval demo ukážky z prípravy cesta a výroby pizze. Zúčastnil som sa najväčších festivalov, ktoré sa v Anglicku uskutočňujú. Toto spustilo vlnu spolupráce, ktorá mi bola ponúknutá z viacerých strán. Začal som vykonávať pizza kurzy, ktoré majú veľký úspech. .
Teší ma, že ste to dočítali až sem a verím že Vás nesklamem.








